Uusi ilme – totutut vahvuudet

Ilmettään kirkastanut ja verkkosivunsa uudistanut Nek pitää muutoksen hetkelläkin kiinni omista vahvuuksistaan. Kestäviä ja laadukkaita päällirakenteita valmistava yritys nojaa oman ammattitaitonsa lisäksi asiakaslähtöisyyteen ja innovatiivisuuteen.  

”Uusi ilmeemme on erottuva ja nykypäivään päivitetyt verkkosivumme palvelevat paremmin sekä asiakkaitamme että omia tavoitteitamme, linjaa Nekin toimitusjohtaja Marko Koski. Nek on kotimainen perheyritys, jonka vahvuus on jakeluratkaisujen tuotekehityksessä. 

Nekin jakeluratkaisut tuovat sujuvuutta jakeluajoihin. Keveät, mutta kestävät rakenteet ja ammattilaisen käyttöön suunnitellut yksityiskohdat sopivat kaikenlaiseen kuljettamiseen. Ominaisuuksia muokkaamalla Nekin jakeluratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan turvallisuudesta ja toimivuudesta tinkimättä. Yksi Nekin tunnetuimpia tuotteita on kattavasti varusteltu Fixer-huoltoauto, jonka merkittävä rooli yrityksen katalogissa näkyy myös tuotteeseen panostuksessa. 

”Vahvistimme hiljattain organisaatiotamme lisäämällä suunnittelu- ja myyntikapasiteettia Fixer-puolelle. Tehtyjen satsausten myötä roolit ja vastuualueet selkeytyivät kautta linjan oman talomme sisällä. Toki toimenpiteet heijastuvat positiivisella tavalla myös asiakaskenttään, kun voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme”, Koski toteaa. 

”Tänä vuonna jatkamme tällä aloittamallamme linjalla ja keskitymme hiomaan toimintaamme entisestään.” 

Asiakkaiden asialla 

Nek haluaa kehittää jo olemassa olevia ratkaisuja ja innovoida rohkeasti uutta asiakkaiden tarpeita ja toiveita tarkalla korvalla kuunnellen. Alan suunnannäyttäjäksi tähyävän Nekin innovatiivisuuden taustalla on uteliaisuus ja innostus, joita kannattelevat sitoutunut henkilöstö sekä pitkät asiakassuhteet. 

”Asiakaslähtöisyys on meille tärkeä arvo. Haluamme etsiä asiakkaillemme toimivimmat ja kestävimmät ratkaisut, emmekä tyydy olemassa oleviin tuotteisiin”, Koski niputtaa ja huomauttaa, että työssä tarvitaan sujuvaa yhteispeliä koko organisaatiolta. 

”Osaavat myynti- ja suunnittelutiimimme pitävät huolen siitä, että tarjoamme asiakkaillemme aina toimivia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka sopivat juuri heidän tarpeisiinsa.” 

Asiakaslähtöisyys on meille tärkeä arvo

Uutta kehittäen 

Nekin innovatiivisuuden tuorein näyttö on viime vuonna lanseerattu BRJ-kori. Nek toi ensimmäisten joukossa markkinoille BRJ-kuormakorin, jossa yhdistyvät FRC- ja CRB-luokat ja siksi korin kuormatilan lämpötila pysyy tasaisena kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina.  

”Olemme tuoneet jo aiemmin alalle uuden luokituksen, kun yhdistimme FNA- ja CNA-luokat samaan kuormakoriin. Tämä BNA-luokiteltu tuote otettiin käyttöön vuonna 2019”, kertoo Koski. 

Lämmitysluokkiin liittyvien ratkaisujen lisäksi Nek on kehittänyt innovaatioita myös esimerkiksi kuormatilan lukituksiin. Kehittämisen nälkää on edelleen ja Nekin suunnittelutiimissä onkin pitänyt kiirettä. 

”Tuoterintamalla tapahtuu jatkuvasti ja tähän liittyen on varmasti tulossa uutisia vielä myöhemmin tänä vuonna”, vinkkaa Koski. 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Mikä on Nekin ja UKK-Expressin pitkän yhteistyön salaisuus? Tutustu asiakastarinaamme!

Lisää ajankohtaista