Nek One on parempi kuin pakettiauto 

Nek One pakettiauto

Keväällä lanseerattu Nek One on pakettiauton vakiokori, joka tekee jakelusta turvallisempaa, edullisempaa ja helpompaa. Nek One sopii jokaiseen Suomessa markkinoilla olevaan pakettiautoon käyttövoimaan katsomatta ja valmistuksessa on huomioitu sähköautojen vaatimat ilmanvastuksetkin. Nek Onen yksityiskohdat ja vakiovarusteet on mietitty siten, että ne palvelevat monipuolisesti kuljetusyrittäjiä ja muita pakettiautoa työssään tarvitsevia ammattilaisia.  

”Nek Onessa on valmiina kaikki ominaisuudet ja varusteet, joita pakettiauton käyttäjät tarvitsevat. Vakiokorin mahdollistama sarjatyö tuo asiakkaalle etuja paitsi nopeana valmistusprosessina, myös järkevänä hinnoitteluna”, kertoo Nekin myyntipäällikkö Tero Saari. 

Ainutlaatuisen, B-kortilla ajettavan Nek Onen takana on tunnettu pohjalainen korivalmistaja Nek, jonka tuotteet ovat varmasti kestäviä. Niin kestäviä, että Nek Onen erilliskorirakenteellekin voidaan luvata 36 kuukauden tiiveystakuu. Nek Onen kehitystyössä on kuunneltu kuljetusalan ammattilaisia ja hyödynnetty tietysti myös Nekin omaa osaamista. 

 
Nek Onen varustelu vakuuttaa 

Pohjoisiin oloihin suunniteltu Nek One -vakiokori tarjoaa ison nipun etuja ja hyviä ominaisuuksia perinteiseen peltiseen pakettiautoon verrattuna. Nek Onen mitoitus on aina oikea ja autokohtaisesti optimoitu. Tasainen lattia, suorat seinät ja eristetty rakenne tuovat tehokkuutta jakeluun sekä turvaavat vaativammankin kuljetuksen. 

”Tilankäytön tehokkuus on Nek Onessa täysin omaa luokkaansa. Kuorman lastaamisessa ei tarvitse väistellä kaartuvia seiniä tai lattian pyöräkoteloita. Korin seinissä ja lattioissa olevat kunnolliset kiinnityspisteet tekevät kuljettamisesta turvallista”, summaa Nekin toimitusjohtaja Marko Koski 

Kattavan perusvarustelun viimeistelevät peruutuskamera sekä tehokas LED-valaistus niin sisällä kuin ulkona. Takalaitanostimella varustetussa Nek Onessa on lippa ja lauta, jotka tehostavat jakelua entisestään. Jakelua helpottaa myös sivuovi. 

Erilliskorillisten autojen tavoin myös Nek One on vakiona valkoinen. Mikäli auton ulkoasua haluaa personoida, on Nek Onen ilme täysin muokattavissa esimerkiksi teippauksia hyödyntäen. 

”Auton teippaukset hoituvat tarvittaessa suoraan Nekin kautta yhden luukun periaatteella”, Koski muistuttaa.  

Nek Onen toimitusaika on nopea ja saat tarvittaessa useammankin Nek Onen jouhevasti käyttöösi, sillä vakiokorien valmistaminen on tehokasta ja nopeaa. 

Nek One on suomalaista käsityötä 

Erityisesti isompien kaupunkien liikenteessä jakelutykin tai lähetin kulkupeli voi tulla kolhituksi. Perinteisiä peltipakettiautoja ei valmisteta Suomessa, joten peltiosion korvaaminen vaatii yleensä joko sopivien varaosien tilaamista ulkomailta tai peltisepän työtä. Usein vasta purkaessa nähdään, pystytäänkö autoon vaihtamaan uutta osaa vai pitääkö sitä alkaa käsityönä korjaamaan. Vahingon sattuessa Nek Onen korjaaminen on nopeaa ja auto saadaan viikossa takaisin töihin. 

”Elementeistä valmistetun Nek Onen korjaaminen on suoraviivaisempi juttu, sillä tarvitsemasi osat valmistetaan Suomessa. Osat voidaan vaihtaa paikalleen vaikkapa meillä Närpiössä tai missä tahansa laajan korjaamoverkostomme liikkeessä”, kuvailee Saari 

Nek Onen osien vaihtaminen on siis nopeaa työtä ja uusien elementtien saaminenkin kestää vain joitakin päiviä. Saaren ja Kosken mukaan uudet osat valmistuvat usein jo rikki mennyttä seinää purkaessa. 

”Nek One on markkinoiden paras vaihtoehto kaikille, jotka tarvitsevat pakettiautoa. Suomalainen käsityö varmistaa laadukkaan lopputuloksen – tämä on sellainen tuote, mikä oikeasti kestää, kantaa ja kuljettaa”, Saari painottaa. 

Kysy Nek Onea omalta autokauppiaaltasi tai ota suoraan yhteyttä Nekiin!

Lisää ajankohtaista