Jakeluauton kori 

Monikäyttöinen kori tuo sujuvuutta jakeluajoihin – kuljetit sitten paketteja, ruokaa tai muuttokuormia. Raskaan rahtitavaran, rullakoiden, jakopakettien ja juomatrollien käsittely on mieluisaa ja turvallista, kun rakenteet ovat kestäviä ja yksityiskohdat ammattilaisen käyttöön suunniteltuja. 

Kuljeta enemmän vähemmällä energialla – rakenteemme ovat kestäviä, mutta keveitä. Nekin avulla kuljetat enemmän rahtia ja vähemmän omaa massaa. 

Nekin tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita. Kiinnitys- ja sidontapisteet sekä korirakenne täyttävät vaaditut lujuudet jokaisessa tonniluokassa. Lattiarakenne säilyttää muotonsa ja käyttömukavuus on ensiluokkainen tuotteen koko elinkaaren ajan. 

Nek on satsannut toimiviin ovijärjestelmiin, ovi- ja karmiaukkojen kohdat ovat kynnyksettömiä. Lisäksi Nekin tuotteissa on vakiona tehokas LED-valaistus, joka antaa työskentelyyn tasaisen ja häikäisemättömän valon.    

Varustelut ja tekniikka on suunniteltu nopeita ja vaivattomia jakelukäyntejä ajatellen. Nekin jakelukoreihin on saatavilla edullisia lisävarusteita, joilla kuljettajan turvallisuutta ja työn sujuvuutta on helppo parantaa.  

Nekin jakeluratkaisulla kuljetat niin kappaletavarat, pakettijakelun, juomakorit kuin muuttokorit. Ratkaisumme sopii myös taideautoihin, kassakaappi-/turvakuljetuksiin sekä military-segmenttiin (ADR EX). Nekin tuotteet ovat räätälöitävissä myös erilaisiksi asiakastiloiksi esimerkiksi kaupan, teollisuuden, terveyspalveluiden tai kirjastojen tarpeisiin. 

Kuorma-auton päällirakenteet yhteistyössä maahantuojien kanssa

Nekin jakeluratkaisuissa on perusta kunnossa ja siksi ne ovat todella monikäyttöisiä. Ominaisuuksia muokkaamalla tuotteet saadaan kustannustehokkaasti segmentoitua ja spesifisoitua kuljetustarpeita vastaaviksi.

Toimimme kaikissa tuotesegmenteissä yhteistyössä autojen maahantuojien kanssa ja säilytämme autojen takuut dokumentaatiosta huolehtien. Kouluttaudumme ja koulutamme aktiivisesti sekä toimimme innovatiivisesti alalle uusia ratkaisuja tuoden. 

Ota yhteyttä

Tero Saari

Myynti Suomi, jakelukorit