Varmasti kestäviä päällirakenteita, jotka kestävät aikaa ja ajoa – aidolla pohjalaisella laadulla ja asenteella

Olemme kotimainen korivalmistaja, joka tarjoaa kuljetusalan ammattilaisille monipuolisia päällirakenteita ja koriratkaisuja. Suunnittelemme tuotteet kestämään erityisesti vaativia, pohjoismaisia olosuhteita. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja saavutettavaa – jatkuva palvelu huoltoineen, tukineen ja takuineen säästää sinut monelta murheelta. Sitoutunut, ammattitaitoinen henkilöstömme ja tiivis yhteistyö sidosryhmiemme kanssa mahdollistaa sinulle mahdollisimman sujuvan palvelukokonaisuuden. 

Luottamuksesi arvoinen päällirakenteiden edelläkävijä

Olemme yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä korivalmistajista. Tuotekehityksemme tiiviissä yhteistyössä kuorma-automyyjien ja käyttäjien kanssa varmistaa ensiluokkaiset tuotteet, jotka kestävät aikaa ja vaativia olosuhteita. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksemme takaa korkealaatuiset ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi. Tukenasi on aina myös ammattitaitoinen asiakaspalvelumme, josta saat apua koko päällirakenteen elinkaaren ajan.  

Ammattitaitomme on höystetty pohjalaisella rehtiydellä, sisulla ja suoruudella. Pidämme tiukasti kiinni tekemistämme lupauksista, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

  • Lupaamme varaosat koriisi viiden työpäivän sisällä tilauksestasi – saat autosi kuntoon ja takaisin käyttöösi mahdollisimman pian. 
  • Ainutlaatuisen liimaustekniikkamme ansiosta lupaamme koreillemme 36 kuukauden tiiveystakuun – näin lujasti luotamme lujasti koriemme kestävyyteen.   
  • Pidämme huolta henkilöstöstämme – luomme puitteet hyvinvoivalle työyhteisölle ja pettämättömälle ammattiylpeydelle.  

Yrityksemme missiona on mennä jatkuvasti eteenpäin. Pyrimme kehittämään ratkaisujamme ja innovoimaan rohkeasti uutta, asiakkaidemme tarpeet ja toiveet edellä. Pitkäjänteisellä työllä ja asiakaslähtöisyydellä pystymme toimittamaan yhä luotettavampia ja kestävämpiä ratkaisuja aina kaivoksilta moottoriteille.  

Asiakaslähtöinen ja vastuullinen korivalmistaja

Toimintaamme ohjaa vuosikymmenten kokemus. Aloitimme vuonna 1985 asuntovaunujen erikoisvalmistajana, kunnes 90-luvulla pääpainomme alkoi siirtyä kuorma-autojen koreihin ja sen jälkeen laajemmin kuljetusalan päällirakenteisiin. Työllistämme tällä hetkellä 35 työntekijää ja valmistamme vuosittain noin 300 huippulaadukasta, ammattilaiskäyttöön sopivaa koria.  

Arvoihimme kuuluvat asiakaslähtöisyys, suoruus ja rehellisyys. Pohjalainen tekemisen meininki ohjaa työtämme, ja kerromme asiat kuten ne ovat. Asiakkaidemme luottamus on toiminnallemme ensisijaisen tärkeää, ja siksi valmistamamme päällirakenteet ovatkin aina ensiluokkaisen turvallisia ja lainmukaisia ammattilaisten työkaluja. Pyrimme pitämään yhteistyön kanssamme mahdollisimman saavutettavana, helppona ja ennakoitavana. 

Yrityksemme toimii seuraavien vaatimusten mukaisesti: 

  • SFS-EN ISO 9001:2008 laadunvarmistusjärjestelmä
  • SFS-EN ISO 14001:2004 Ympäristönhallintajärjestelmä
  • OHSAS 18001:2007 Työ-, terveys- ja turvallisuusjärjestelmä

Töihin NEK:lle?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Nekin ammattitaitoisessa ja innostavassa työyhteisössä? Haemme toisinaan joukkoomme uusia kykyjä sekä kesätyöntekijöitä – mikäli haluat mukaan mahtavaan joukkoomme, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen info@nek.fi.

ota yhteyttä

marko.koski@nek.fi