Ajankohtaista

NEK toimitti Hakoselle ison erän tuotteitaan


31.01.2016

Perinteinen kuljetusyritys ja nykyinen monialaosaaja Hakonen Solutions Oy hankki kuljetuskalustoa erilaisiin ajotehtäviinsä.

 

Keväällä 2015 tehtyä kauppaa valmisteltiin huolella, virheiden eliminoimiseksi. Samantyyppisiä kuormakoreja, toisistaan pienillä yksityiskohdilla poikkeavia, oli useita. Tuotteet luovutettiin sovitun aikataulun mukaisesti elokuun lopusta alkaen vuoden 2015 loppuun mennessä. Toimituserän 32 Mercedes-Benz Atego - ja Antos -kuorma-autoa ovat kaikki jo tien päällä omissa tehtävissään muutto-, turva-, kodinkone-, asennuspalvelu-, jakelu- ja elintarvikekuljetussuoritteita hoitamassa. Tässä muutamia esimerkkejä, jotka kertovat asiakkaamme monipuolisesta yrityksestä ja useista toimialoista.

 

Lisäksi vuoden loppuun mennessä saimme toimittaa Hakoselle 6 erilliskoritettua pakettiautoa. Alustana olivat Renault Trucksin edustamat kevyet Renault Masterit.

 

Ammattilaisten kesken on helppo toimia

 

Pitkällä kokemuksellaan ja autohommiin pikkupojan innokkuudella vihkiytyneenä, Calle Lind Hakoselta on perinpohjainen. Silloin on helppo onnistua, kun asiakas tietää tarkalleen mitä haluaa.

Myös automyynnin puolella asiat sujuivat mallikkaasti. Kokeneet kehäketut, Vehon Matti Kampman (MB -alusta) ja Renault Trucks, Volvo Truck Center Vantaan Mika Saari (Renault -alustat) hoitivat projektin osaltaan vankalla ammattitaidolla.

 

Nyt, kuukausi sarjan viimeisen korin valmistumisesta, voimme todeta, että olemme onnistuneet toimituksessamme erinomaisesti.

 

Kiitos yhteistyöstä ja luottamuksesta yritystämme ja tuotteitamme kohtaan!

 

NEK-myynti kotimaa, Tero Saari

 

 

Hakonen Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Wallin ja Hakonen Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Caje Kortman luovutustilaisuudessa 14.1.2016.

 

Kuva: Renault Trucks, Volvo Truck Center Vantaa, www.renault-trucks.fi


Takaisin uutisiin