Ajankohtaista

Kuljetus Kovalainen Oy vastaanotti kalustoa


08.05.2015

Viimeisen vuoden aikana sekä kotimaisia, että Euroopan laajuisia tunnustuksia vastuullisesta yritystoiminnasta saavuttanut Kuljetus Kovalainen Oy vastaanotti uutta kalustoa huhtikuulla.

Uudet autot 22 kpl ovat Euro6 päästönormiluokkaisia, joten kokonaisuutena talon kalusto on entistä ympäristöystävällisempää sekä energiatehokkaampaa.

 

Kalustoa on uusittava ihan luonnollisista syistä johtuen, mutta luotamme siihen että uusilla autoilla on mahdollista tuottaa entistä enemmän lisäarvoa asiakkaidemme kuljetussuoritteisiin. Olemmehan panostaneet tuotekehitykseen yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa ja käyneet vuoropuhelua. Luotettavuus, joustavuus, turvallisuus, täsmällisyys ja asiakaslähtöisyys on huomioitu niin, kuin se kaluston suhteen on vain mahdollista.

Maailma ei liene valmis, ja pyrimme olemaan innovatiivisia. Tässä tietysti auttaa kun on luotettavia kumppaneita. Automaahantuoja, päällirakentaja sekä oheislaitteiden toimittajat, kertoo Kuljetus Kovalainen Oy:n toimitusjohtaja Martti Kovalainen. Asiakkaitamme varten standardimme ovat korkealla. Kilpailussa maailmassa on näin meidän mukaan toimittava, täydentää operatiivinen johtaja Juha Kehusmaa.

 

Luovutustilaisuudessa mukana olleet yhteistyökumppanien myynnistä vastanneet, Iveco Finland Oy:n Juhani Havia, NEK Oy:n Tero Saari ja VTA-tekniikan Jorma Moisas, kertoivat kaupan olleen jokaiselle talolle merkittävä. Luovutustilaisuus on mukavaa yhdessä oloa, jossa voidaan purkaa asiakkaan kanssa heti prosessin läpimeno tuoreesta muistista.

Menikö kaikki sitten hyvin? Vieno hymy jokaisen paikalla olleen kasvoilla kertonee, että sitä on saatu, mitä tilattiin!

 

Kuljetus Kovalainen palvelee etelä- ja keski- pohjanmaan alueille, sekä pohjois-suomessa, työllistäen n. 200 henkilöä operointi alueillaan. Terminaalit yrityksellä on Seinäjoella, Oulussa ja Rovaniemellä. Lastausterminaalit sijaitsevat lisäksi Sodankylässä, Pellossa ja Kemissä. Yrityksen kotipaikka on Pello

 

Kuljetus Kovalainen Oy:n omistajat vastaanottamassa räätälöityä huippukalustoa!

 

 

 

 


Takaisin uutisiin