Työmaavaunut

Huolella, ammattitaidolla ja yli 25-vuoden kokemuksella valmistetut MP-Työmaavaunut edustavat alansa kehittyneintä tekniikkaa.

 

MP-työmaavaunut on suunniteltu ja rakennettu ammattimaiseen käyttöön. Tämä näkyy tuotteidemme kaikissa yksityiskohdissa. Me emme tee kompromisseja laadun tai kantavuuden vuoksi. Korivalmistus tapahtuu samalla tavoin ja samoista materiaaleista kuin kuorma-autojen koreissakin.

 

Alamme kehittynein Sandwich-koritekniikka takaa lujat, mutta silti kevyet rakenteet. Lujat korirakenteet yhdistettynä toimintavarmaan alustaan takaavat, että perusasiat ovat kunnossa ja voit viedä vaunusi sinne, mihin vetoautollakin pääsee. Korin ulko- ja sisäpintana käytetty lujitemuovilevy kestää kovaa käyttöä ja on helppo pitää puhtaana.

 

MP-Työmaavaunujen hinausnopeus on 80 km/h. Hinattaessa täytyy myös muistaa oikea rengasvalinta. Jos vetoautossa on talvirenkaat on vaunussakin oltava.

 

Alla on valikoima MP-Työmaavaunujen perusmalleista. Jos et löydä näistä perusmalleista juuri sitä mitä etsit valmistamme vaunuja myös mittatilaustyönä. Varusteet ja kalustus tehdään täysin tarpeidenne pohjalta. Koripituuksia löytyy aina 3 metristä 9,5 metriin asti.

 

Perusmallit: Nimike: Kuvat:
Taukovaunu 6 hlö:lle MP-TA6 Pohjakuva
Taukovaunu 6 hlö:lle varastolla/vessalla MP-TA6V Pohjakuva
Työryhmävaunu 4 hlö:lle MP-TR4 Pohjakuva
Työryhmävaunu 6 hlö:lle varastolla/vessalla MP-TR6V Pohjakuva