Rakennukset

RAKENNUSTEN UUSI ENERGIATEHOKAS SUKUPOLVI!

 

Rakennuksia voidaan käyttää esimerkiksi kouluiksi, päiväkodeiksi, palveluasunnoiksi, toimistoiksi tai vaikkapa normaaliin asumiseen. Rakennukset on suunniteltu pysyvän rakennuksen ehdoilla, mutta siirrettävyyden ansiosta rakennukset voivat sijaita elinkaarensa aikana monessa eri paikassa. Rakennusta voi käytön aikana myös muokata tarpeen mukaan.

 

Asiakas voi halutessaan hankkia rakennukset joko ostamalla, vuokraamalla tai leasingvuokralla.

 

Teimme sen mahdolliseksi: Laadukas, energiatehokas sekä edullinen julkinen rakentaminen

 

M-Partnersin kehittämä uusi energia- ja kustannustehokas elementtitekniikka tuo oman kilpailuetunsa markkinoille. Isommissa rakennuskohteissa puhutaan jopa miljoonasäästöistä perinteiseen rakennustapaan nähden. Käytämme aivan uudenlaisia rakenneratkaisuaja hyödyntäen rakennusalan uusinta tekniikkaa.

 

Asiakkaan toiveet on projektissa tärkeä huomioida ja rakenneratkaisumme on kehitettykin juuri niin että asiakas pystyy vapaasti vaikuttamaan tilojen mitoituksiin, värimaailmaan sekä tietysti siihen miltä rakennus tulee näyttämään.

 

Tilat valmistetaan kosteudelta suojattuna koko rakentamisen ajan. Perustukset tehdään niin että koko rakennuksen alapohja pääsee tuulettumaan. Näin varmistetaan rakennukselle terveellinen ja pitkäaikainen elinkaari.

 

On teillä sitten pieniä tai isompia rakennushankkeita lähdössä eteenpäin niin ottakaa yhteyttä myyntiimme. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pystymme olla apuna rakennushankkeessa niin sitä isompia säästöjä saadaan aikaiseksi.