Jäätelökioskit

M-Partners Oy on erikoistunut jäätelökioskeihin jo 90-luvulta saakka. Kokemuksesta rakennettu läheinen asiakasyhteistyö on tehnyt M-Partners Oy:n tuotteista markkinajohtajan Suomessa.

 

Ratkaisemme puolestasi tekniset ongelmat ja annamme Sinulle mahdollisuuden keskittyä tärkeimpään. Lopputuotteen korkea viimeistely antaa Sinulle hyvät lähtöasemat ja selvän kilpailuedun. Käyttöönottovalmis MP-tuote on huoleton vaihtoehto. Helpottaaksemme työtäsi olemme optimoineet tehtävämme ensimmäisestä kontaktistasi tuotteen toimitukseen. Sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä oikea päätös - valitse MP-Jäätelökioski.

 

Keskusteluissamme haemme parhaat ratkaisut juuri Sinun tarpeisiisi. Se, että uusi tuotteesi on toimiva ja hyvännäköinen, on meille kunnia-asia. Tehkää vaikutus asiakkaisiinne ja lisätkää myyntiänne räätälöidyllä MP-tuotteella. Ottakaa yhteyttä niin kehitämme juuri sellaisen tuotteen, jota tarvitset tullaksesi nähdyksi.

 

Silloin, kun tarvitaan kevyitä ja kestäviä ratkaisuja siirrettäviin jäätelökioskeihin, voit luottaa ammattitaitoomme. Olemme jo vuosia toimittaneet käytännössä kaikki suomalaiset jäätelökioskit. Asiakasyritystemme vaatimukset on toteutettu yhteistyössä, huomioiden eri paikkakuntien omat erityispiirteet.

 

Ammattimainen käyttö, jatkuva siirtäminen ja säiden kuluttava vaikutus otetaan huomioon suunnittelusta saakka, millä taataan asiakkaillemme mahdollisuus keskittyä olennaiseen eli jäätelömyyntiin. Siirrettävyys voidaan kioskeissamme ratkaista kaikilla käytössä olevilla siirtotavoilla.

 

Elintarvikehygienia on tärkeä osa maitopohjaisten tuotteiden myyntitilassa. MP-Jäätelökioskeissa rakenteiden yksityiskohdissa on hygienianäkökohdat otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.