Ajankohtaista - M-Partners

Yrityksemme M-Partners


30.10.2014

Yrityksen toiminta on saanut alkunsa jo vuonna 1985 asuntovaunujen erikoisvalmistajana. Laadukkaita ja hyvin varusteltuja CD-asuntovaunuja näkee vielä tänäkin päivänä tienpäällä. Asuntovaunut vaihtuivat 90-luvulla kuorma-autojen umpikorien valmistamiseen. Tällä hetkellä kuorma-autojen umpikorit valmistetaan toisessa yrityksessämme Närpiön Erikoisvaunut NEK Oy:ssä. NEK Oy on markkinajohtaja Suomessa ja vientiä on myös muihin Pohjoismaihin.

M-Partners Oy perustettiin tarkoituksena kehittää ja valmistaa siirrettäviä erikoistiloja. M-Partners on kasvanut 30 henkilöä työllistäväksi alansa yhdeksi merkittävimmistä valmistajista.

Yrityksiemme tehtaat sijaitsevat kahdessa eri toimipaikassa Teuvalla ja Närpiössä. Yrityksissä työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilöä.

Toimintaperiaatteena ovat hyvä laatu, luotettavuus ja tuotteiden pitkäikäisyys. M-Partners Oy on edelläkävijä tuotteidensa valmistajana ja se edellyttää jatkuvaa tuotteiden ja palvelujen kehitystyötä toiminta-alueillamme. Yritys on hyvä esimerkki suomalaisesta erityisosaamisesta ja yritys luottaa vahvasti suomalaiseen laatuun.


Takaisin uutisiin